Schoonheidssalon Yvonne van Dijck. Tel: 040 - 787 2 787   

Schoonheidssalon Yvonne van Dijck

Acnebehandeling

BEHANDELING VANAF € 30,00

oppervlaktereiniging

dieptereiniging

verweken/verwarmen van de huid

verwijderen van onzuiverheden

masker

dagcrème


FRUITZUURPEELING € 60,00


EYEPEEL € 35,00

Anti-ageing peeling voor de huid rondom de ogen. De huid rond de ogen is de eerste plaats waar de tekenen van verouderen zich vertonen, er bevinden zich daar minder talgklieren dan in de rest van het gezicht. Eye Peel is een ultra zachte maar effectieve oplossing om dit gevoelige gebied te behandelen door middel van een betere celvernieuwing en regeneratie. Bevat AHA zuren (L-amandelzuur en L-Lactic Acid) en PHA zuur (Lactobionzuur).


AGEPEEL € 60,00

De Age Peel is de perfecte peeling om fijne lijntjes, rimpeltjes en oneffenheen te verminderen. Het activeert de huidcellen waardoor ze meer collageen en elastine aanmaken. De huid krijgt een gladder huidstructuur en een betere celvernieuwing. De peeling is op basis van AHA zuur (L-amandelzuur) en PHA zuur (lactobionzuur).


WHITEPEEL € 60,00

De meest effectieve manier om een heldere en gelijkmatige kleur te bereiken. White Peel is speciaal ontworpen om beschadiging door de zon en hyperpigmentatie aan te pakken. De peeling gaat de strijd aan met de pigmentcellen en probeert deze onder controle te krijgen zodat het onstaan van nieuwe pigmentvlekken minder zal worden. De White Peel dringt door ot de pigmentcellen om daar de ongewenste verkleuring te verminderen waardoor de huid een egaler huidskleur krijgt. Fytinezuur en een hoge concentratie L-melkzuur (AHA zuur) en tyrosinase heben bewezen dat zij de eigenschap hebben om pigmentvlekken te verminderen.


BETAPEEL € 60,00

Speciale peeling voor acne. Deze peeling brengt acne snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken. De BetaPeel bevat Azelaïnezuur in combinatie met salicylzuur en heeft een 3-voudige werking. Het vermindert de verstopping van de poriën en vermindert ontstekingen en mee-eters. BetaPeel bevat een flinke dosis salicylzuur en Azelaïnezuur. Salisylzuur is een BHA zuur dat talg oplost, dode huidcellen verwijderd en nieuwe opstoppingen voorkomt. Azelaïnezuur is een antibacterieel middel dat de strijd aan gaat met de acne bacterie die verantwoordelijk zijn voor de acne ontstekingen.

Voor een vergoeding van acnebehandelingen adviseer ik u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.
In 2011 heb ik de U-consultancy opleiding dermatologie voor de schoonheidsspecialist gevolgd. En ben officieel gecertificeer
d