Schoonheidssalon Yvonne van Dijck. Tel: 040 - 787 2 787   

Schoonheidssalon Yvonne van Dijck

Massages

SILK SECRET € 45,00

Een scrubbehandeling en massage voor het gezicht op basis van zijde

ONTSPANNENDE MASSAGE 30 MIN. € 19,50 / 60 MIN. € 39,00

U kunt kiezen uit de volgende aandachtsgebieden:

rug/nek/schouders

decolleté/gezicht

BERGKRISTALMASSAGE (MAAKT ONDERDEEL UIT VAN EEN LUXEBEHANDELING)

Deze massage op basis van hoogwaardige mineralen heeft een zuiverende werkingBINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT +/- 40 MIN. € 32,50

Cosmetische bindweefselmassage is een reflexonenmassage die zich richt op het herstelvermogen van de huid, waardoor de huid weer gaat stralen. Het is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Met stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de elasticiteit, de aanmaak van collageen en de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd.

De kwaliteit van de huid kan na een kuur bindweefselmassages sterk verbeteren, doordat het bindweefsel zichzelf vernieuwt en de verklevingen los komen. De huid is hiermee meer in staat om zichzelf te verjongen, te verstevigen en te verbeteren. Bindweefselmassage is geschikt voor alle huidtypen en kan zowel preventief als bij huidproblemen of klachten worden ingezet. Aanbevolen wordt deze massages in kuurverband te doen gedurende 6 weken, 1 x per week. Het onderhouden van het effect kan vervolgens door 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.

De behandeling wordt het meest op het gezicht, hals en decolleté toegepast. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als weldadig ervaren. Bindweefselmassage kan binnen een gezichtsbehandeling worden toegepast of apart in kuurverband (basiskuur 6 behandelingen gedurende 6 weken, waarin in de eerste 2 weken een extra bindweefselmassage). Afhankelijk van de conditie van het bindweefsel wordt voor elke cliënt een persoonlijk behandelplan samengesteld.

Indicaties

Bindweefselmassage kan worden toegepast bij de volgende huidtoestanden en -aandoeningen:

Rimpels en fijne lijntjes (zeer geschikt als anti-aging behandeling)

Verslapte huid

Rokershuid

Acne (zonder actieve ontstekingen)

Voorbehandeling cosmetische ingreep

Rosacea (zonder actieve ontstekingen)

Couperose


Contra-indicaties

In geval van koorts, hartklachten, bloeddrukproblemen, na de 7e maand zwangerschap, hemofilie (stollingsvertraging bloed) en gebruik van bepaalde medicijnen, wordt bindweefselmassage afgeraden.

Na de behandeling te verwachten effecten

Na de behandeling treedt de zogenaamde “na-reactie”op.

Dit kan bijvoorbeeld een verhoogde gevoeligheid of een ietwat beurs gevoel zijn. Deze reactie is acceptabel, wanneer het niet langer aanhoudt dan 24 uur.


Naast bovengenoemde reacties kunnen er gevoelens van loomte, slaap en warme, tintelende handen of voeten optreden. Dit zijn zeer positieve en welkome reacties. Het betekent dat er goed op de massage wordt gereageerd.